SON ÖNCEKİ KAPANIŞ DEĞİŞİM (%)
XU100 94.368 92.685 1,82
VIOP 116.612 114.365 1,97
USD/TRY 6,4919 6,8714 -5,52
BIST BANKS 103.480 98.915 4,61
SON ÖNCEKİ KAPANIŞ DEĞİŞİM (%)
DOW JONES 25.315 25.215 0,40
DAX 12.359 12.424 -0,53
GOLD 1.195,18 1.193,59 0,13
BRENT 73,28 72,61 0,92

Global Finance’den İş Yatırım’a “Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası” Ödülü

Türk sermaye piyasalarının öncü ve lider kuruluşu İş Yatırım, dünyanın en saygın iş ve finans dergilerinden Global Finance tarafından gerçekleştirilen The World’s Best Investment Banks 2016 / Dünya’nın En İyi Yatırım Bankaları 2016 değerlendirmesinde “Best Investment Bank in Turkey / Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası” seçildi.

​​​​​​​​​​Global ​Finance tarafından bu yıl on yedincisi düzenlenen Dünya’nın En İyi Yatırım Bankası Ödüllerinde Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası ödülünü alan İş Yatırım, 2015 yılında başta kurumsal finansman, aracılık, yatırım danışmanlığı ve portföy yönetimi hizmetleri olmak üzere müşterilerine sunduğu sermaye piyasası faaliyetlerinde gösterdiği başarılı performansı ile bu ödüle layık görüldü.

İş Yatırım Genel Müdürü Erdal Aral, ödül ile ilgili yaptığı açıklamada, İş Yatırım’ın başarılı performansının önemli yayın grupları tarafından da takdir edilmesinin çok büyük bir gurur vesilesi olduğunu ifade etti. Aral “Yatırım bankacılığının her alanında faaliyet gösteren Kurumumuz, sunduğu yeni ürün ve hizmetlerle sektördeki öncülüğünü devam ettiriyor. İş Yatırım olarak teknolojik yeniliklere hızlı adapte olmamız ve müşterimize güvenilir bir altyapı ile hizmet etmemiz liderliğimizi sürdürülebilir kılan en önemli etkenlerden biridir. Sermaye piyasalarındaki istikrarlı başarımızın somut bir göstergesi olarak değerlendirdiğimiz bu ödül, performansımızı daha da yükseltmede bize motivasyon kaynağı olacaktır, bu ödülün kazanılmasında katkısı olan tüm çalışanlarımız ve ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yayın hayatına 1987’de başlayan Global Finance, bugün 180 ülkede 200.000’i aşkın okuyucuya ulaşıyor. Dünyanın en saygın finans dergileri arasında yer alan Global Finance, dünya çapında seçkin finansal kuruluşların ve uluslararası yatırımcıların üst düzey yöneticilerine hitap ediyor. ​​​15.03.2016​​